• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 20, 2017

  Ευχαριστήριο μήνυμα του Σωτήρη Καρυστινού


  Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω facebook εξέδωσε ο Σωτήρης Καρυστινός με αφορμή την συμμετοχή του στο Rising Star του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

  Ακολουθεί το μήνυμά του:

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ που τόσο καιρό σας έχω όλους δίπλα μου και που με στηρίξατε μέχρι το τέλος. Δεν έχω λόγια για τα αμέτρητα μηνύματά σας που με συγκινούν καθημερινά και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Πραγματικά η αγάπη σας με κάνει να νιώθω νικητής! Ήταν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι που όμως δεν τελείωσε εδώ! Για μένα τώρα αρχίζει!

  Δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία στο τέλος της βραδιάς να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήθελα, ανθρώπους που γνώρισα μέσα από το παιχνίδι αυτό.

  Πρώτα πρώτα θέλω να συγχαρώ τον φίλο μου Γιάννη Ξανθόπουλο για τη νίκη του. Aισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μέσα από το παιχνίδι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους με τους οποίους θα παραμείνω φίλος και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Και είμαι σίγουρος ότι με κάποιους οι μουσικοί μας δρόμοι θα συναντηθούν.

  Θέλω να πω έναν μεγάλο ευχαριστώ στον μαέστρο μας Θοδωρή Ντάρμα, την καλύτερη δασκάλα μας Βικτώρια Χαλκίτη και τους υπέροχους μουσικούς με τους οποίους είχαμε την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε.

  Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το team των ηχοληπτών που είναι οι αφανείς ήρωες και μοχθούσαν πραγματικά για να έχουμε πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα.

  Ευχαριστώ επίσης όλη την συντακτική ομάδα που μας υπέμεινε, τους τεχνικούς και την ομάδα παραγωγής – ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέζ – που πραγματικά κάθε εβδομάδα δούλευαν πολύ σκληρά για να έχουμε μια άψογη εμφάνιση. 

  Τέλος μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλη την επιτροπή και ιδιαίτερα τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μας και με τις πολύτιμες συμβουλές του τις οποίες θα κρατήσω για πάντα έφτασα μέχρι εδώ. 

  Και όπως έχει πει και ο Marylin Manson, "η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας"


  Διαβάστε σχετικά εδώ
  Item Reviewed: Ευχαριστήριο μήνυμα του Σωτήρη Καρυστινού Rating: 5 Reviewed By: forkeratea com