• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μαΐου 01, 2014

    Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και ο φετινός απεργιακός γιορτασμός της πρωτομαγιάς στην εργατούπολη του Λαυρίου


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και ο φετινός απεργιακός γιορτασμός της πρωτομαγιάς στην εργατούπολη του Λαυρίου.

    Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στο άγαλμα των μεταλλωρύχων όπου έγινε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησαν ομιλίες από τον Γιώργο Μούτση Αντιπρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Λαυρίου.

    Από τον Μέντη Δαμασκηνό μέλος της επιτροπής ανέργων του Εργατικού Κέντρου, από την Χασιώτη Δήμητρα από την ομάδα γυναικών της ΟΓΕ, από τον Δημήτρη Μέντη μέλος της διοίκησης των εργαζομένων του Δήμου Λαυρίου, από τον Ζαμπέλη Δημήτρη γραμματέα του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Λαυρεωτικής. Κεντρική ομιλία έγινε από τον Συρίγο Βάλσαμο πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου.

    Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης.

    Συνεχίζουμε αταλάντευτα ταξικά, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την ισχυροποίηση της λαϊκής συμμαχίας στον μεγάλο αντιμονοπωλιακό-αντικαπιταλιστικό αγώνα για το σταμάτημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο



    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

    ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ








    Item Reviewed: Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και ο φετινός απεργιακός γιορτασμός της πρωτομαγιάς στην εργατούπολη του Λαυρίου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea