• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ιουλίου 08, 2010

    Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Κακής Θάλασσας Κερατέας κάλεσε για το καλοκαίρι Μιχάλη Κακογιάννη-Αντώνη Καφετσόπουλο-Ρένο Χαραλαμπίδη


    23/6/2010
    Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, από την Παρασκευή 25 Ιουνίου ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Κακής Θάλασσας Κερατέας.
    Από πέρσι ο δημοτικός κινηματογράφος καθιέρωσε το θεσμό της πρόσκλησης Ελλήνων δημιουργών της 7ης τέχνης (σκηνοθέτες, ηθοποιούς κ.ά.) να παρουσιάζουν έργα τους.
    1962-Ο Μιχάλης Κακογιάννης γυρίζει την Ηλέκτρα στην Κερατέα
    1962-Ο Μιχάλης Κακογιάννης γυρίζει την Ηλέκτρα στην Κερατέα
    Το 2009 στο κατάμεστο χώρο του κινηματογράφου το κοινό της πόλης υποδέχθηκε το Θόδωρο Αγγελόπουλο που παρουσίασε το έργο του «Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» και τιμήθηκε από το Δήμο Κερατέας.
    Για το 2010 η πρόσκληση απευθύνεται σε 3 Έλληνες δημοφιλείς δημιουργούς του κινηματογράφου.
    Το Μιχάλη Κακογιάννη που έχει προσκληθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 στην προβολή της κλασικής και εμβληματικής ταινίας που αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου, την «ΗΛΕΚΤΡΑ». Η ταινία γυρίστηκε το 1962 στην Κερατέα και έχει πρωταγωνιστές την Ειρήνη Παπά, το Γιάννη Φέρτη, το Μάνο Κατράκη κ.ά.
    Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Δήμος Κερατέας αποφάσισε να δώσει το όνομα της ταινίας στον κινηματογράφο και έτσι το θερινό σινεμά της Κερατέας, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχει μια κατακόρυφη άνοδο εισιτηρίων, θα ονομάζεται ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΑ».
    Έτσι λοιπόν την Παρασκευή και το Σάββατο 5-6 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ο δημοτικός κινηματογράφος θα παρουσιάσει στις 9 μμ το ντοκιμαντέρ «ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ», αναφορά στον αγώνα των κατοίκων κατά του ΧΥΤΑ στην Κερατέα και κατόπιν στις 10.15 μμ την ταινία «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Μιχάλη Κακογιάννη.
    Αντώνης Καφετζόπουλος
    Αντώνης Καφετζόπουλος
    Ρένος Χαραλαμπίδης
    Ρένος Χαραλαμπίδης
    Εκτός αυτού ο δημοτικός κινηματογράφος έχει απευθύνει πρόσκληση στον Αντώνη Καφετζόπουλο για να παρουσιάσει το φιλμ «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ» του Φίλιππα Τσίτου, για το οποίο τιμήθηκε με το Α’ Βραβείο Ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ του Λοκάρη της Ελβετίας.
    Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποσχέθηκε να παραβρεθεί στην μία από τις ημέρες της προβολής της ταινίας (Παρασκευή 23 – Κυριακή 25 Ιουλίου) που θα ανακοινωθεί σύντομα από το δημοτικό κινηματογράφο.
    Τέλος ένας άλλος αγαπητός στο κοινό ηθοποιός και σκηνοθέτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης την Κυριακή Αυγούστου θα παρουσιάσει στο δημοτικό κινηματογράφο την ταινία του «4 ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ»,η οποία γυρίστηκε μεταξύ άλλων και στην Πλάκα Κερατέας.
    Το πρόγραμμα του κινηματογράφου περιλαμβάνει πολλές παιδικές ταινίες και ποιοτικά φιλμ παραγωγής 2009 – 2010. Η είσοδος είναι 7€ και το τηλ. 2299028049 ή 2299066840.
     
     




    Item Reviewed: Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Κακής Θάλασσας Κερατέας κάλεσε για το καλοκαίρι Μιχάλη Κακογιάννη-Αντώνη Καφετσόπουλο-Ρένο Χαραλαμπίδη Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top