• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μαρτίου 26, 2012

    Λήμνος: Δέκα μέρες χωρίς σύνδεση με Λαύριο


    aqua-mariaΓια δέκατη μέρα παραμένουν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με Λαύριο η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος, μετά τη βλάβη που υπέστη το πλοίο «Aqua Maria» στο λιμάνι της Μύρινας.

     Οι φορείς του νησιού ζητούν την άμεση αντικατάσταση του πλοίου και την δρομολόγηση νέου στη γραμμή, καθώς ήδη παρατηρούνται προβλήματα στην διακίνηση προϊόντων από και προς τα δύο νησιά. 

    Μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής τόνισε ότι: «Κάθε μέρα για τη Λήμνο είναι χειρότερα.  Έχουμε την χειρότερη συγκοινωνία των τελευταίων τριάντα χρόνων. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Έπρεπε να είχε βρεθεί πλοίο από την πρώτη ημέρα της βλάβης. Αντίθετα βλέπουμε ότι η πολιτική ηγεσία δείχνει να αγνοεί το πρόβλημα». Εν τω μεταξύ στη βουλή φέρνει το θέμα με ερώτησή του στην Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ο βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

    Σύνταξη: Αναστασία Σπυριδάκη



    Item Reviewed: Λήμνος: Δέκα μέρες χωρίς σύνδεση με Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top