![]() |
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ) |
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και φίλοι,
μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θερμή σας συμπαράσταση στο κόμμα μου αλλά και σε μένα προσωπικά.
Ο υπερήφανος λαός της Κερατέας έδωσε για άλλη μια φορά απάντηση σε όλους όσους ήθελαν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη του.
Το αποτέλεσμα μας δίνει ακόμη περισσότερο κουράγιο να συνεχίσουμε προκειμένου η μεγάλη αλλαγή να γίνει πραγματικότητα. Παράλληλα οι ευθύνες μας απέναντι στο λαό μεγαλώνουν.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια κυβέρνηση της αριστεράς, που αποτελεί την μοναδική ελπίδα για αλλαγή στη χώρα μας. Για μια κυβέρνηση της αριστεράς στην οποία οι περιφεριακοί σχεδιασμοί θα αποτελούν παρελθόν.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Σταύρος Καραγκούνης
==========================================================================
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81 Αθήνα
Τηλ. 210-8542901 & 210-8542254
FAX : 210-8542813
Αθήνα, 8 Μαΐου 2012
«Ευχαριστώ από καρδιάς..»
Ο Βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την επανεκλογή του στην Βουλή των Ελλήνων:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες που συνέχισαν να στέκονται πλάι μου με αγάπη και σε αυτές τις εκλογές. Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη αλλά και συγχρόνως μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο αγώνας μας συνεχίζεται…»
==========================================================================
Ελληνίδες Έλληνες,
Την Κυριακή 6 Μαρτίου ενώσαμε δυνατά την φωνή μας και ΜΑΖΙ δώσαμε ψήφο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ , ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ .
Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με τον ψήφο σας και μου δώσατε την εντολή μέσα από εμένα, να ακουστεί η φωνή σας στο Κοινοβούλιο.
Κατανοώ το βάρος της ευθύνης που ανέλαβα και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε μαζί, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ που αξίζουμε, προτάσσοντας την ανεξαρτησία του έθνους, την ελευθερία των πολιτών, την δημιουργία, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη.
Για να αντιπροσωπεύσω όλους από όλες τις περιοχές της Αττικής πρέπει να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα άμεση επικοινωνία μας, με περισσότερη δύναμη, ώστε στο όνομα του Ελληνικού λαού, να πράττω το ορθό, ανεξάρτητα και κατά συνείδηση για το συμφέρον του έθνους.
ΓΙΑ την ΕΛΛΑΔΑ που αξίζουμε: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ -ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
εστάλησαν από τους υποψήφιους