• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μαΐου 24, 2012

    Κ.Λεβαντής: "Θα υπάρξουν θύματα αν εφαρμοστούν τα σχέδιά τους για το Οβριόκαστρο."



     Συνέντευξη του δημάρχου Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή φιλοξενεί το περιοδικό «Κ» της Καθημερινής, με αφορμή το ρεπορτάζ του Ν. Βαφειάδη για την διαχείριση των απορριμμάτων. 

    Ο δήμαρχος τονίζει πως στην Κερατέα «ή θα γίνει αυτό που προτείνουμε ή δεν θα γίνει απολύτως τίποτα».

    Ακόμα, για το Οβριόκαστρο ξεκαθαρίζει ότι «εμείς δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε τα σχέδια που είχαν για το Οβριόκαστρο. Θέλουμε να φύγει από τη μέση αυτή η έκταση των 500 στρεμμάτων, διότι υπάρχει κίνδυνος να επανέλθει η πολιτεία στο χώρο αυτό». 


    Για τον όγκο των απορριμμάτων αναφέρει πως στο εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί στον Αγ. Ιωάννη – Φοβόλες θα καταλήγουν τα σκουπίδια των δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.

    «Περιοριζόμαστε σε έναν χώρο που δεν μπορεί τίποτα να εξαπλωθεί – από την μία έχει καλλιέργειες, από την άλλη γίνεται η ανάπλαση του ΧΑΔΑ. Ακόμα και ο πιο κακόπιστος καταλαβαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά εκεί, θα περιοριστούμε στα σκουπίδια της περιοχής.

    Τέλος, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής τονίζει ότι στην Κερατέα «έγινε πόλεμος (με τους εργολάβους και τα ΜΑΤ) και έχασαν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθουν ύστερα απ’όσα έγιναν. Τώρα θα υπάρξουν θύματα. Τότε δεν ξέραμε. Μάθαμε όμως. Μάθαμε πώς να φτιάνουμε μολότοφ. Άσε να κάνουν το λάθος να έρθουν. Εμείς είμαστε γηγενείς. Αρβανίτες». 


     



    Item Reviewed: Κ.Λεβαντής: "Θα υπάρξουν θύματα αν εφαρμοστούν τα σχέδιά τους για το Οβριόκαστρο." Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top