• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Σεπτεμβρίου 12, 2012

    Πρόσκληση στην εκδήλωση “Αγγέλα Παπάζογλου” με αφορμή τα ενενήντα χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή

    ΤΟ  Ν.Π.Δ.Δ ΘΟΡΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΕΛ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 21:00, ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ Ε.Π.Α.Λ ΛΑΥΡΙΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ)

    Μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων δώδεκα ετών που έχει παιχτεί  σε  όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυρίου  «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Θορίκια 2012».

    Οι μαρτυρίες της Σμυρνιάς τραγουδίστριας Αγγέλας Παπάζογλου, οι οποίες διατρέχουν τα ταραγμένα χρόνια της νεότερης ελληνικής Ιστορίας, μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Άννας Βαγενά, θα ακουστούν ξανά την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 9, στο χώρο του ΕΠΑΛ ΛΑΥΡΙΟΥ , με  αφορμή τα ενενήντα χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

    Οι μνήμες και ο λόγος αυτής της σπουδαίας Μικρασιάτισας,  ο βαθύς και αγνός πατριωτισμός της είναι βάλσαμο για τις ψυχές όλων μας, που δοκιμαζόμαστε καθημερινά.
    Μια παράσταση που έχει χαρακτηριστεί «ρεσιτάλ γεμάτο Ελλάδα.»


    Την  σπουδαία ηθοποιό πλαισιώνει η Γιασεμί Κηλαηδόνη ως αναγνώστρια κειμένων από το βιβλίο του Γιώργη  Παπάζογλου  «Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης »

    Εισιτήρια προπωλούνται  στο Πολιτιστικό Σύλλογο Λαυρίου «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» τηλ: 22920 23114 και στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ  «ΘΟΡΙΚΟΣ», πάνω από το ΚΕΠ Λαυρίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22920 27774, εργάσιμες μέρες και ώρες.
    Ο Πρόεδρος
    Εμμανουήλ Μπίστας




    Item Reviewed: Πρόσκληση στην εκδήλωση “Αγγέλα Παπάζογλου” με αφορμή τα ενενήντα χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή Rating: 5 Reviewed By: administrator
    Scroll to Top