Για την Πέμπτη 23 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού και συζύγου του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά της Ελευθερίας Ψυχογιού.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας του δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Χριστοφάκη κατέθεσε αγωγή κατά της κ. Ψυχογιού επειδή η δεύτερη σε τηλεοπτική εμφάνιση της αποκάλεσε την πρώτη Παγκάλου και όχι Χριστοφάκη.
Η σύζυγος του κ. Πάγκαλου ζητά τη φυλάκιση της κ. Ψυχογιού καθώς και αποζημίωση 300 χιλιάδων ευρώ για... συκοφαντική δυσφήμιση.
Η κ. Ψυχογιού μίλησε στο notioanatolika.gr για τη δικαστική περιπέτειά της αλλά και για το τι θα έλεγε στην αντίδικό της εάν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.
Διαβάστε εδώ την πρώτη σελίδα της αγωγής της κ. Χρισοφάκη:
Διαβάστε εδώ τις απαιτήσεις της κ. Χριστοφάκη όπως αναφέρονται στην αγωγή της:
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε εδώ τις απαιτήσεις της κ. Χριστοφάκη όπως αναφέρονται στην αγωγή της:
Δείτε το σχετικό βίντεο:
http://notioanatolika.gr/