• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Οκτωβρίου 25, 2013

    Ο Δήμος Σαρωνικού στηρίζει το Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους φιλοξενούμενους στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου



    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Θέμα: Στήριξη στο Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους φιλοξενούμενους στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου.

    Ο Δήμος Σαρωνικού στηρίζει το Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους φιλοξενούμενους του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου που διοργανώνεται από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Μνημείο Μεταλλωρύχων (Λαύριο) με τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.


    Οι 300 φιλοξενούμενοι πρόσφυγες του Κέντρου στο Λαύριο (15 βρέφη, 65 παιδιά, 220 ενήλικες) ζουν σε άθλιες συνθήκες χωρίς φαγητό, φάρμακα και είδη υγιεινής και χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων μας.

    Παράλληλα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Κέντρου Υποδοχής που παραμένουν για δέκα μήνες απλήρωτοι.

    Η συμμετοχή κι η παρουσία μας θεωρείται όχι απλώς αναγκαία αλλά επιτακτική, καθώς με την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας θα δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στην αδιαφορία και την αναλγησία της πολιτείας.

    Ο Δήμος Σαρωνικού καλεί όλους τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων και των φιλοξενούμενων στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου και να συνεισφέρουν - στον βαθμό των δυνατοτήτων τους - στην προσπάθεια αυτή.

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Item Reviewed: Ο Δήμος Σαρωνικού στηρίζει το Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους φιλοξενούμενους στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea