• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Δεκεμβρίου 20, 2013

    Κίνηση αγάπης με ένα νοσταλγικό ταξίδι από μουσική και τραγούδια για τα αδέσποτα της Κερατέας


    Τη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας Προκρις σε συνεργασία με δυο εξαίρετους μουσικούς από το χώρο της Τέχνης τη Μαρία Ρεμπούτσικα με το βιολί της και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη σε μια κίνηση αγάπης και στήριξης των αδέσποτων της περιοχής μας, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν τραγούδια, κάνοντας μαζί με όλους εμάς, ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει! 
    Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο και υποδεχτούμε τον καινούριο θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα θυμηθούμε και πάλι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

    Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 20:00.
    Πολιτιστικό κέντρο Κερατέας Στ. Ρωμα 12
    Τιμή εισόδου 7 ευρώ.
    Πληροφορίες: 6974521052
    (Φιλοζωικο σωματειο Κερατεας Προκρις 5172/2008


    Item Reviewed: Κίνηση αγάπης με ένα νοσταλγικό ταξίδι από μουσική και τραγούδια για τα αδέσποτα της Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top