ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Ανακοίνωση -απάντηση Δημοτικής Καινοτομία ς στον απερχόμενο Δήμαρχο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ…ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ‘’ΚΛΕΦΤΗΣ’’ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ‘’ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ’’
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πραγματικά ακατάληπτη και εξωπραγματική ανακοίνωση του κ. Λεβαντή, περί δήθεν εμπλοκής μας με την εφημερίδα «Επταήμερο Ανατολικής Αττικής», που κυκλοφορεί στη Λαυρεωτική.
Κανένα από τα στελέχη της Δημοτικής Καινοτομίας και ούτε προσωπικά ο Δημήτρης Λουκάς, δεν είχε, ούτε έχει καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, δεν συμμετείχε στη διανομή της και βέβαια ούτε υπήρχε κάποια κεντρική καθοδήγηση από εμάς.
Τέτοιες πρακτικές μόνο η δημοτική παράταξη ‘’Νέα Εποχή’’ και προσωπικά ο κ. Λεβαντής ακολουθούν εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια με την κατ’ ευφημισμόν ‘’ΑΛΗΘΕΙΑ’’, την εφημερίδα – προπαγανδιστικό όργανο γκεμπελικού τύπου. Μια απλή ανάγνωση του τελευταίου φύλλου της αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο για τη διασύνδεση της παράταξης Λεβαντή με την ‘’ΑΛΗΘΕΙΑ’’, όπου στο εξώφυλλο φιγουράρει ο κ. Λεβαντής και στο εσωτερικό της παρουσιάζονται πληθωρικά οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, ενώ καταγράφονται τα γνωστά και επί 4 χρόνια επαναλαμβανόμενα λιβελογραφήματα, με θέμα τα υποτιθέμενα σκάνδαλα σε βάρος μας.
Απαξιούμε να αναφέρουμε ποιος τροφοδοτεί με άρθρα την εφημερίδα και πώς γίνεται η διακίνησή της από την Λυκούργου. Να αναφέρουμε δε, ότι πλειστάκις έχει θεαθεί τόσο ο κ. Λεβαντής όσο και στελέχη της παράταξής του, να χαριετίζονται μαζί με τον εκδότη της συγκεκριμένης εφημερίδας Γιώργο Γκόντζο σε ταβέρνες και άλλα καταστήματα της Λαυρεωτικής.
Αρνούμαστε να ασχοληθούμε και να παρακολουθήσουμε τις κρίσεις πανικού και τα αψυχολόγητα ξεσπάσματα του κ. Λεβαντή, που δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας και πολιτικού πολιτισμού.
Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, για να μπει επιτέλους ο Δήμος Λαυρεωτικής σε αναπτυξιακή τροχιά και σε πορεία δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Η επόμενη ημέρα θα είναι ημέρα δουλειάς και οργάνωσης για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αλλά και προκλήσεις.
Εσύ κ. Λεβαντή και η παράταξή σας θα πρέπει να δώσετε πειστικές απαντήσεις σε όσα σας καταμαρτυρούν και ιδιαίτερα στους ανέργους και στους κατοίκους της Κερατέας.
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός! Σε λίγες ημέρες θα λάβετε την αποστομωτική απάντηση που σας αξίζει από τους δημότες της Λαυρεωτικής, για την καταστροφική για τον τόπο τετραετία που δυστυχώς για σας, ευτυχώς για τον τόπο έφθασε στο τέλος της.
Λαυρεωτική 11/5/2014
Από το Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Καινοτομίας
Διαβάστε σχετικά:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ» Το Σάββατο 10 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές, η λάσπη και οι αθλιότητες που μέχρι τώρα δημοσιεύ…