• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ιανουαρίου 10, 2016

    Ολοκληρώθηκε και το 2ο σεμινάριο υποκριτικής στο ΕΠΑΛ Λαυρίου



    Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε και το 2ο σεμινάριο υποκριτικής του Γιώργου Σίμωνα (θεατρολόγου ΑΠΘ - σκηνοθέτη) στο Λ
    αύριο στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου.
     Μετα το 1ο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το Σεμπτέβρη , ο Γιώργος Σίμωνας σε συνεννόηση και με την δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου ΄΄Εξόρυξη΄΄ επισκέφθηκε για δεύτερη φορα το Λαύριο και δίδαξε, στο διήμερο σεμινάριο του που πραγματοποιήθηκε Παρασκευη 8 και Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο ΕΠΑΛ, μερικα απο τα βασικα στοιχεία του αμερικάνικου τρόπου υποκριτικής θεάτρου/κινηματογράφου και σε τι διαφέρουν αυτά απο το ελληνικό τρόπο παιξίματος. Ένα πολύ ενδιαφέρον και επικοδομητικό σεμινάριο για όσους μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν. 
    Η συμμετοχή ηταν και πάλι πολυάριθμη κυρίως απο τα μέλη των θεατρικών ομάδων της "Εξόρυξης" Λαυρίου και της κοινότητας του Κουβαρά.

    Οσοι ερασιτέχνες ηθοποιοί αλλα και νέοι ενδιαφερόμενοι της περιοχής μας ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά με την θεατρική τέχνη είναι πολύ τυχεροί που απο τα περσινά σεμινάρια της "Εξορυξης" εχει ξεκινήσει μια διαδικασία θεατρικής εκπαίδευσης με τον ερχομό διαφόρων επαγγελματιών του χώρου ως εδώ,για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο του θεάτρου.






    Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε και το 2ο σεμινάριο υποκριτικής στο ΕΠΑΛ Λαυρίου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top