• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ιουνίου 02, 2016

    3.000 μερίδες ληγμένου συσκευασμένου φαγητού στους πρόσφυγες του Λαυρίου



    Μια απίστευτη ιστορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στον θάνατο μωρά ηλικίας από 1 έως 3 χρόνια, αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Λαύριο.


    Όλα ξεκίνησαν όταν 3.000 μερίδες συσκευασμένου φαγητού που έφτασαν στο Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρίου από το Λονδίνο, διαπιστώθηκε ότι είχαν ημερομηνία ανάλωσης την ημερομηνία 20/4/2016.

    Δηλαδή είχαν λήξει πριν από περίπου ενάμισι μήνα. Ευτυχώς οι αρμόδιοι του ΔΥΠΛΑ κοίταξαν την ημερομηνία διότι διαφορετικά κανείς δεν ξέρει ποιες θα ήταν οι συνέπειες για τα προσφυγόπουλα που όλο χαρά θα έπαιρναν στα χεράκια τους το φαγητό την ίδια ώρα που οι γονείς τους θα ανάσαιναν με ανακούφιση αφού θα έβλεπαν τα παιδιά τους χορτάτα!

    Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες οι συσκευασμένες μερίδες φαγητού έφτασαν στο Λαύριο μέσω της εταιρείας «DHL global aid relief», η οποία ειδικεύεται στη μεταφορά βοήθειας σε διάφορα μέρη του κόσμου.

    Ουδείς είναι σε θέση, ακόμη, να πει με σιγουριά αν τα τρόφιμα απλά άργησαν υπερβολικά να φτάσουν στην Ελλάδα από τη μεγάλη Βρετανία ή κάποιοι ασυνείδητοι θέλοντας να τα ξεφορτωθούν ή να δικαιολογήσουν κάποια κονδύλια, απλά τα έστειλαν στα προσφυγόπουλα του Λαυρίου, χωρίς καν να ενδιαφέρονται για τις όποιες επιπτώσεις.

    Οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο facebook από την κ. Ελευθερία Ψυχογιού.





    Item Reviewed: 3.000 μερίδες ληγμένου συσκευασμένου φαγητού στους πρόσφυγες του Λαυρίου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top