ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ διακρίθηκε στο NESSEBAR της Βουλγαρίας λαμβάνοντας στην 3η ΘΕΣΗ μετά την SILVEN ομάδα της Βουλγαρίας και την SALTO της Σλοβενίας .Συνολικά συμμετείχαν 34 ομάδες από 6 κράτη (Σλοβενία- Λιθουανία – Τουρκία –Αρμενία – Βουλγαρία – Ελλάδα).
Ο όμιλος παρουσίασε δύο προγράμματα ρυθμικής των προπονητριών Τσαπλαρή Δήμητρα και Ντασιώτη Ιωάννα αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κατάμεστου θεάτρου και τις τρεις μέρες στο NESSEBAR της Βουλγαρίας ( Αρχαία Μεσημβρία) στη Μαύρη Θάλασσα .
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν για ακόμη μία φορά αναδείξαν το Δήμο της Λαυρεωτικής μέσα από τον όμιλο.
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη τη αποστολή και στον αρχηγό αυτής, Πανταζή Κωνσταντίνο για τη συνολική του προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού!!