• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Οκτωβρίου 22, 2016

    Επιβλητικό με Τρίκαλα το Λαύριο. Νίκη με με 86-56

    Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για το Λαύριο, για να «καθαρίσει» με 86-56 εντός έδρας τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.
    Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη διπλασίασαν τα ροζ φύλλα τους στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας τις βάσεις από νωρίς (23-13 στο 10’). Οι Θεσσαλοί όχι απλώς δεν αντέδρασαν, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο παρέμειναν… κολλημένοι στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι με επιμέρους σερί 17-8 έκλεισαν το ημίχρονο στο +19 (40-21), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη δεν είχε ούτε τα ψυχικά αποθέματα ούτε την ικανότητα να επανέλθει, με το ματς να εξελίσσεται σε… υγιεινό περίπατο του Λαυρίου, που πανηγύρισε επιβλητική νίκη μπροστά στο κοινό του. Πολλά τα λάθη και των δύο αντιπάλων.
    Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον Πάντερ που είχε 19π., συν δύο ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Ο Μπάρλοου αναδείχθηκε μεν πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων, αλλά με 7/22 σουτ εντός παιδιάς, ενώ είχε και έξι λάθη.
    Δεκάλεπτα: 23-13, 40-21, 71-40, 86-56.
    Λαύριο (Σερέλης): Χάμιλτον 12 (1), Γιανγκ 10 (2), Αθανασούλας 11 (3), Κοκ 4, Μπολντς 3 (1), Τζόνσον 16 (2), Πάντερ 19 (4), Στεφανίδης, Περράκης 3 (1), Γιαννακόπουλος, Κακλαμανάκης 4, Αναγνωστάκης 4 (1)
    Τρίκαλα BC (Καστρίτης): Κάφεϊ 11 (1), Μπιρούτα 10, Μπάρλοου 17 (2), Καλογιαννίδης, Χάουτον 6, Λίποβι 2, Μακ Μίλαν 6, Καραθανάσης 2, Καλλές, Βαρυτιμιάδης 2.

    http://www.superbasket.gr/


    Item Reviewed: Επιβλητικό με Τρίκαλα το Λαύριο. Νίκη με με 86-56 Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top