• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Νοεμβρίου 08, 2016

    Ο Γιώργος Παπαϊωάννου νέος προπονητής στην ΑΠΕ Λαυρεωτική!

    Επιβεβαιώθηκαν απόλυτα οι πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, που ήθελαν τον Γιώργο Παπαϊωάννου να αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΠΕ Λαυρεωτικής!

    Το απόγευμα, άλλωστε, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής στο alert tv προαναγγείλαμε τη συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι που επισημοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/11). Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΑΠΕΛ -υπό την προεδρία του Βασίλη Πολύμερου- τα βρήκε σε όλα με τον νεαρό και φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος πιάνει δουλειά από σήμερα (Τρίτη 8/11), αντικαθιστώντας τον Θανάση Πετούρη.
    Βεβαίως, ο Παπαϊωάννου γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια της Λαυρεωτικής καθώς έχει δουλέψει με επιτυχία κατά το παρελθόν στο σωματείο, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκεται περίπου μια δεκαετία στους πάγκους! Δούλεψε -εκτός από την ΑΠΕΛ- σε Παλλαυρεωτικό, Σαρωνικό, Ολυμπιακό Λαυρίου, Δόξα Κορωπίου, Κορωπί και Μαρκό, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο (Α' Εθνική με Πανελευσινιακό), με πέρασμα και από την Εθνική Νέων.
    Πλέον, από σήμερα, ανοίγεται μια νέα πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Παπαϊωάννου, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι μιας ομάδας που έχει φέτος υψηλούς στόχους. Η μοίρα, δε, τα φέρνει έτσι ώστε ο νεαρός κόουτς να ξεκινά τη δεύτερη προπονητική θητεία του στον πάγκο της ΑΠΕΛ με το ντέρμπι του Λαυρίου, καθώς η Λαυρεωτική αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λαυρίου (Σάββατο 12/11 στις 15.00).


    Item Reviewed: Ο Γιώργος Παπαϊωάννου νέος προπονητής στην ΑΠΕ Λαυρεωτική! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top