• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Δεκεμβρίου 29, 2016

    Από το πρωί στους δρόμους η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαυρεωτικής

    Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαυρεωτικής είναι σε ετοιμότητα, καθώς συνεργεία του Δήμου -γκρέηντερ και JCB- εργάζονται από το πρωί στους δρόμους.
    Έχουν ήδη  καθαριστεί ο παλιός δρόμος Κερατέας-Λαυρίου (μέσω Πλάκας), ο δρόμος Συντερίνας-Καμάριζας και Καμάριζας-Λαυρίου, ενώ έχει παρασχεθεί βοήθεια σε δεκάδες συμπολίτες που βρέθηκαν σε ανάγκη με το αυτοκίνητό τους σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύο από την αρμόδια υπηρεσία.
    Ο Δήμος θα βρίσκεται σε ετοιμότητα,  καθώς προβλέπεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού και κλιμάκωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες μέρες, ενώ παρακαλεί τους πολίτες να μην παρκάρουν κάτω από δέντρα, αφού λόγω των έντονων ανέμων που επικρατούν υπάρχει πιθανότητα ατυχήματος, ενώ εφιστά την προσοχή  σε όλους να αποφεύγουν να περπατούν στα τμήματα των δρόμων και των πεζοδρομίων όπου υπάρχει παγετός. Τέλος, έχει προγραμματιστεί ρίψη αλατιού τις πρώτες απογευματινές ώρες σε κεντρικούς οδικούς άξονες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

    Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας



    Item Reviewed: Από το πρωί στους δρόμους η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαυρεωτικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea
    Scroll to Top