07/04/2017
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λαμβάνω την τιμή να σας ενημερώσω για την πρόθεση και συνάμα απόφασή μου , να καταστώ από σήμερα ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος .
Ο λόγος ο οποίος με ώθησε στην απόφασή μου αυτή , είναι ότι τώρα πλέον κατάλαβα οριστικά ότι ο κύριος Δήμαρχος δεν πιστεύει στις ικανότητές μου και παρά τις ριζικές αλλαγές και πάλι δεν με αξιοποίησε πουθενά .
Κυρίες και κύριοι , εγώ αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου , γιατί ήθελα και πίστευα ότι μπορούσα και εγώ με τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου να προσφέρω στον τόπο μου .
Εφόσον ο κύριος Δήμαρχος δεν με εμπιστεύεται δεν έχω κανένα λόγο να παραμείνω στην παράταξη .
Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα συνεχίσω με τις όποιες ικανότητες έχω να προσφέρω στους ανθρώπους που με τίμησαν και γενικότερα στον τόπο μου .
Υ.Γ. Ελπίζω κύριε Δήμαρχε να μην επικαλεσθείτε τη θέση της Αντιπροέδρου του ΄΄ Κέφαλου ΄΄ που αρχικά μου αναθέσατε , γιατί δεν θα ήθελα να κατεβάσουμε το επίπεδο . . . . . . . . . . .
Δημοτική Σύμβουλος
Σοφία Λινάρδου