Μια άκρως επιτυχιμένη εκδρομή πραγματοποίησε ο σύλλογος Ηπειρωτών του Δήμου Λαυρεωτικής στο ιστορικό Ναύπλιο την Κυριακή 14 Μαίου.
Ολοι οι εκδρομείς έμειναν ενθουσιασμένοι αφενώς με το πρόγραμμα όπως είχε καταρτισθεί με τη βοήθεια του μέλλους του συλλόγου κου Παπαλέξη Χριστόφορου και των μελλών του Δ.Σ Ελισάβετ Μότσι και Κούτα Αγγελική.
Ελεύθερος χρόνος αρκετός ώστε να γνωρίσουν την παλαιά πόλη αλλά και τα ιστορικά μνημεία του Ναυπλίου, Παλαμίδι . Μπούρτζι, Λέοντα Βαβαρών και εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με την υπόσχεση σύντομα να ξαναβρεθούμε.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον εξαιρετικό επαγγελματία οδηγό και άνθρωπο κο Μπάμπουλη Παντελή απο το πρακτορείο του κου Πατσαβούρα Λαύριο.
ΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟ 16-5-2017
ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
«Ο ΠΥΡΡΟΣ»